• Név
  • E-mail

Nyári főzőtábor Etyeken

Ez a nyár sem telhet el nyári tábor nélkül a Chefparádéban. Várunk minden lelkes sütni-főzni vágyó gyereket. Ezúttal Etyeken is tartunk tábort: klassz "vidéki és házias" programokkal és kirándulásokkal falubeli és környékbeli gasztro-bázisokra. Számos érdekes programmal készülünk, de a legfontosabb helyet itt is a főzés, befőzés és a sütés foglalja majd el. Vetélkedünk, piknikezünk, játszunk, és felejthetetlen barangolást teszünk a gasztronómia világába.

A program magába foglal napi háromszori étkezést egy meleg ebéddel. A recepteket tartalmazó mini szakácskönyvet a hét végén egyéb ajándékokkal együtt minden gyerek hazaviheti! A gyerekek az egyes napok végén csomagolhatnak haza a szülőknek, családnak kóstolót az aznap készített ételekből. A tábor hétfőtől péntekig reggel 9:30-tól délután 16.30-ig tart.

Korosztály: 8-13 éves korig

Figyelem: ez a tábor az Etyeki Chefparade Country-ban kerül megrendezésre: etyeki "leadással" és "fevétellel".

Menü

  • részletes tájékoztatás és a hét programja hamarosan (a nyári főzőtáborba voucheres és feldoboxos fizetést nem tudunk elfogadni)

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Dátum 2019. Július 1.
Hétfő 09:30

Ne maradj le...

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Jelentkezésedet rögzítettük. Értesítünk emailben, ha újra kiírtuk ezt a kurzust egy másik napra, vagy ha lemondás miatt felszabadul hely.
Helyszín 2091 Etyek, Öreghegy, Báthori dűlő További kurzusok még itt...
  • időtartam: 5*8 óra
  • Létszám: 16 fő
  • Nehézség:

Árak 1 gyermek = 79.990 Ft