• Név
  • E-mail

Animátorok

Szatmáry Dóri

Dóri 26 éves, a Corvinus Egyetemen tanult marketinget. Mivel nagyon szereti a gyerekeket, már 2004 óta foglalkozik gyermekfelügyelettel. Három évet Londonban vigyázott kicsikre, így kiválóan beszél angolul. Csapatunkat a gyermekzsúrok lebonyolításával segíti, melyeket minden alkalommal a lehető legfelejthetetlenebbé próbál varázsolni, miközben Gabival közösen bevezeti a gyerekeket a főzés tudományába. Mivel nagyon édesszájú, így a kedvencei a csokizós gyerekzsúrok.

Katona Masa

Masa végzős hallgató az ELTE tanító szakán. Mindig is imádott sütni-főzni, és a Franciaországban töltött 1,5 év után, a konyhaművészet és desszertek világa olyan szenvedélyévé vált, hogy hazatérve a hobbija lett a hivatása. Nagy álma volt, hogy gyerekekkel együtt alkothasson a konyhában. 2015 óta a Chefparade csapatának tagjaként gyerekzsúrokon és a nyári táborokban készíti a lelkes kis kuktákkal a finomságokat.

Meretei Boglárka

Bogi főállásban óvónéni, mellette pedig táplálkozási tanácsadó, gyermektáplálkozási szakember, és ifjúságsegítő. Ebből fakadóan több korosztállyal is dolgozik. 6 éve foglalkozik fiatalokkal és gyerekekkel, szívesen alkalmazza a főzést rekreációs, és élménypedagógiai céllal egyaránt. Szakterülete az egészséges életmódra nevelés. A Chefparade csapatához 2015 szeptemberében csatlakozott zsúr animátorként, de két éve már kurzusokat és gyerektáborokat is tart.

Dinnyés Annamária

Ancsi főállásban mozgásfejlesztéssel foglalkozik, több mint 10 éve dolgozik gyerekekkel. A Chefparade csapatába 2016 tavaszán került. Zsúr animátorként és nyári főzőtábor vezetőként lelkesen hasznosítja nagymamájától és édesanyjától ellesett fortélyokat. A sütés-főzés és a gyerekek szeretete minden közösen elkészített étel és sütemény ízén érződik.