Advent in Etyek - Chefparade staff cooks

Prices:
1 person = 6.990,-
2 persons = 13.980,-
3 persons = 20.970,-
4 persons = 27.960,-
Gasztrokalandozzunk együtt az Etyeki Öreghegyen!

Most mi főzünk - gyertek Hozzánk ebédelni!

December 4-én szombaton karácsonyi gasztrokalandozunk. A Chefparade Country karácsonyi díszbe öltözik és ebédre egy-egy különleges menüsorral "csatlakozik" és vár minden kedves vendéget a fűtött teraszon. Ugyan most mi főzünk és a főzőiskola voucherek sem érvényesek, de a „konyhánk nyitott” és a szakácsaink is kedvesek, szívesen megmutatjuk mi és hogy készül, látványba főzünk és tálalunk. Lesz sok finom etyeki bor (forralt is!) és pezsgő, házi szörpök (itallap alapján), persze egy-egy téma köré maga az ebéd menüsor.


A Chefparade ebéd menüsor ára 6.990 Ft, mely tartalmazza: a menüsort, egy főnek bőséges ebédmennyiséget desszerttel - igény szerint hazavitelhez elvivős dobozokat és zacskókat, víz és szódafogyasztást, egy pohár welcome drinket.
A rendelést kérjük minél előbb leadni, hogy készülni tudjunk. A rendelés egyben asztalfoglalást is jelent a megadott létszámra. Az ebédszervíz 12-14 illetve 14-16 óráig tart. Ha többen jönnétek, vagy még nem biztos a létszám: lehet frissen is rendelni, készülünk sok adaggal, de az előre foglalás és az egyben menüsor előnyt élvez. Ha nagyobb a család, vagy nagy társaság jönne (4+ menüsor) kérjük írjatok ránk: etyek@chefparade.hu. Borok, pezsgők, üdítők helyszínen rendelhetők és rendezendők készpénzben vagy kártyával. Az aktuális COVID rendelkezéseket betartjuk. Ha a vírushelyzet miatt az ebédet nem tudjuk megtartani, akkor a befizetett foglalási díjakat visszatérítjük. A Chefparade Country kutyabarát hely.

December 4 Etyek - Xmas cooking

Rozmaring apple celery cream soup
Brulée foie gras, toast
Orange glazed turkey, baked veggies, red onion chutney
English mince pie

DATES

Unfortunately there is no available occasion.

MO
TU
WE
TH
FR
SA
SU