• Név
  • E-mail

Házibuli Etyeken

Kerti közös főzésre, ünneplésre kiváló helyszín a Chefparade Country konyha és élménykert, mely Etyeken az Öreghegyen, kb. 30 percre a várostól található. Külön zárt parkolóval rendelkezünk, de buszos kijutást is meg tudunk szervezni. Szülinap, névnap, meglepetés szülinap – minden „buliformátumunk” itt is elérhető: komfortos helyszín szél és eső biztos B-tervvel, alapanyagok és eszközök, profi szakácsok és természetesen jó borok.

 

Gyakori kérdések

  • Bevásárolni kinek kell? Mit kell hoznunk? Mi választhatjuk ki a helyszínt? Bevásárolni sem kell és takarítani sem kell. Kötényt és minden eszközt mi biztosítunk.
  • Mennyi ideig tart? Főzés és étkezés kb. 3-4 óra. Lehetőség van tovább maradásra/bulizásra is.
  • Magunk főzünk? Mindenki kóstolhat mindent? Igen. Séfünk jelen van végig, s mint koordinátor vesz részt a főzésben, de a munka oroszlán részét ti végzitek. Minden csapat a saját fogását, külön a saját pultján, saját eszközeivel végzi. Természetesen mindenki kóstol mindent. Mindegyik fogásból akkora adagot készítünk, hogy mindenkinek jusson belőle, így áll össze a főzés végére a több fogásos ebéd/vacsora.
  • Milyen ételekből lehet választani, ki dönti el a fogásokat? A fogásokat, az íz-irányt együtt választjuk ki a menüsorunkból, de különleges kéréseket is szívesen veszünk.
  • Dekorációt, saját zenét hozhatunk? Vetíteni lehet? Igen. Dekoráció, zene megoldható (usb, cd, ipad), és van vetítővászon is.
  • Miben más az Etyek? Etyek a várostól 28km-re, kb. fél órányira van, közelsége ellenére nem Budapest alvóvárosa. Hamisítatlan vidék, dimbes-dombos, szőlős-boros - talán nem túlzás: egyszerre kicsit Provence, kicsit Toszkán, de persze leginkább svábos. Etyek sokaknak ismert: nemcsak a bor, hanem a Pincefesztivál, a Kezes-Lábos és az Etyeki Piknik rendezvénysorozatok miatt. Úgy gondoljuk: Etyek „menő” és „gasztro”– ehhez szeretne a Chefparade is csatlakozni. A Chefparade Country a főző-élményt teszi gazdagabbá: egy új country stílusú főzőstúdió mellett van egy hatalmas terasz, bográcspálya, 8 ágyas veteményes, zöldfűszer-ültetvénysor, valamint egy szuper grillpálya-attrakció, ahova a nagyvilág legjobb grill és füstölő berendezéseit építjük: texas-smoker, isztriai grillkuckó, tandoor, agyagkemence. Barátaink - és el lehet őket hívni a főzésre is - környékbeli gasztro arcok: lekvár-, sonka- és sajtkészítők és persze borászok is.

Dátum, időpont

Megkönnyítheted munkánkat és felgyorsíthatod a foglalási folyamatot, ha az ajánlatkérésed dátuma mellett megjelölnél még 1-2 olyan időpontot, ami számotokra szintén megfelelő lehet - arra az esetre, ha az eredeti időpontra nem tudnánk már a helyszínt biztosítani. A további időpontok megadására használd nyugodtan a lenti "Megjegyzés" mezőt!

  • időtartam: 3-4 óra
  • Létszám: 15-50 fő