• Név
  • E-mail

Csokimesterek

Pinczel Orsolya

Orsi művészettörténeti végzettsége mellett, mindig is imádott sütni-főzni, kísérletezni a fűszerekkel, legyen akár a végeredmény sós vagy édes. Szívéhez közel áll az indiai és az ázsiai konyha, de - most már cukrászként - a francia desszertvilág az, ahol igazán legyökerezett. Ez annak is köszönhető, hogy gyökerei francia ősökhöz nyúlnak vissza, így minden kis fortélyt elleshetett. Ennek megfelelően nálunk is a francia desszertek világába kalauzol el titeket, mellette pedig a csokis desszertekről tanulhattok tőle.

Nagy László

László több mint húsz éves tapasztalattal rendelkezik a cukrászat területén. A szakmai alapokat az Átrium Hyatt Szállodában szerezte meg, majd a Gerbeaud Cukrászdában is dolgozott. Freelance cukrászként számos bemutatót tartott és tart különböző gasztronómiai rendezvényeken. Fő profiljai közé tartozik: dísztorták, figurás torták, esküvői torták, tányérdesszertek és minitorták elkészítése.

Borsos Péter

Peti a főiskolát hátrahagyva cukrásznak állt, hogy azt csinálhassa, amit gyerekkora óta szeret: az alkotókészségét kiélhesse a sütésben, főzésben. Szeret új dolgokat kipróbálni, meglátása szerint a kreativitásnak -közhellyel élve - csak a képzelet szabhat határokat. Szívéhez legközelebb a különféle "mentes" sütikkel való kísérletezés áll, az ételintoleranciások nagy örömére.

Gálvölgyi Rita

Rita eredeti szakmáját tekintve adótanácsadó, emellett azonban cukrásznak tanult és belevetette magát az édességek rengetegébe, főként a formatorták és különleges desszertek világába. Évek óta barátai esküvőire készíti a desszerteket, tortákat, de a rétestésztát is hibátlanul húzza. A csokoládé a legfőbb alapanyag, mely teljesen elvarázsolta, szívesen kísérletez és adja át a csokoládé iránti szeretetét másoknak is. Több éve segíti a Csokiműhelyünk munkáját, céges és privát csokoládé rendezvényen illetve édesség fesztiválokon bemutatót tart.

Bisztriczky Fanni

Fanni már jó ideje erősíti a Chefparade csapatát. Szerinte a legjobb bulik mindig a konyhában vannak. Ez már gyermekkorában is így volt, folyton a konyhában nyüzsgött. Édesanyjától és nagynénjétől leste el a főzés fortélyait. Aztán felnőtt, lediplomázott, majd cukrász lett. Tartott főzőkurzusokat gyerekeknek és felnőtteknek, magyaroknak és külföldieknek, emellett rendelésre tortákat sütött. Munkatársait türelmemmel és precizitással, barátait és vendégeit pedig a sütijeivel bűvöli el.