• Név
  • E-mail

Töltött bonbon - téli ihletéssel

Különleges kézműves bonbonokat készítünk ma télies ízvilággal a melengető méz és az illatos fahéj aromáival. A gyümölcsös ízek kedvelői sem lesznek csalódottak, mert a rózsaborsos-málnás kreáció őket is leveszi a lábukról. Természetesen ma is, mint minden csokoládékészítő óránkon megismerjük a csokoládé történetét, különböző típusait, főbb tulajdonságait, felhasználási lehetőségeit, és a bonbonkészítés fogalmát, alapjait.

Menü

  • Mézeskalács
  • Amaretto trüffel
  • Rózsaborsos-málnás-étcsokis
  • Zserbós

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Dátum 2019. Február 23.
Szombat 10:00

Ne maradj le...

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Jelentkezésedet rögzítettük. Értesítünk emailben, ha újra kiírtuk ezt a kurzust egy másik napra, vagy ha lemondás miatt felszabadul hely.
Helyszín 1051 Budapest, Sas u. 21. További kurzusok még itt...
  • időtartam: 3 óra
  • Létszám: 10 fő
  • Nehézség:

Árak 1 fő / alkalom = 15.990,-
2 fő / alkalom = 26.990,-