• Név
  • E-mail

Tatins, tartes, quiches - francia alaplinzertészták

Ismeritek Joanne Harris, angol írónőt? Elsősorban a Csokoládé című regénye tette híressé, melyből később film is született. Két különleges és egyedi szakácskönyve is megjelent, melyben elénk tárja a tradicionális, francia konyha legfinomabb étkeit. Most az Ő receptjeit vesszük alapul, hogy autentikus forrásból tanuljuk meg a francia omlós alaptészták titkait. Aki rajong a francia konyhaművészetért, annak nagyon sok örömet fog adni ez a kurzus.

Menü

  • Tarte Tatin - kifordított torta, almával vagy más szezongyümölccsel
  • Tarte destructurée au citron / Citromtorta pohárban, breton keksz
  • Sablé – omlós vajas keksz, kis csavarral
  • Quiche lorraine / Francia póréhagymás lepény

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Dátum 2019. Január 16.
Szerda 18:00

Ne maradj le...

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Jelentkezésedet rögzítettük. Értesítünk emailben, ha újra kiírtuk ezt a kurzust egy másik napra, vagy ha lemondás miatt felszabadul hely.
Helyszín 1051 Budapest, Sas u. 21. További kurzusok még itt...
  • időtartam: 4 óra
  • Létszám: 10 fő
  • Nehézség:

Árak 1 fő / alkalom = 14.990,-
2 fő / alkalom = 25.990,-