• Név
  • E-mail

Mesés minyonok - újra divatban

A minyon - bármennyire is meglepő - magyar sütemény, Kugler Henrik cukrászmesternek köszönhetjük. Neve a megjelenésére utal: apró, picike, aranyos. Pont akkora, hogy egy jó kávé méltó kisérője lehet. A finom és szép minyonok készítéséhez a technika nagyon pontos követésére van szükség, kurzusunkon ezt vesszük át lépésről-lépésre, valamint többféle ízesítéssel és formázással ismerkedünk meg. A végén pedig a dekorálás kap nagy szerepet, hogy süteményeink olyan kecsesek legyenek, mint egy-egy kis ékszerdoboz.

Menü

  • Törökmogyorós trüffel minyon
  • Fehércsokoládés epres minyon
  • Rumos meggyes kúp minyon

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Dátum 2019. Április 14.
Vasárnap 09:00

Ne maradj le...

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Jelentkezésedet rögzítettük. Értesítünk emailben, ha újra kiírtuk ezt a kurzust egy másik napra, vagy ha lemondás miatt felszabadul hely.
Helyszín 1051 Budapest, Sas u. 21. További kurzusok még itt...
  • időtartam: 5 óra
  • Létszám: 9 fő
  • Nehézség:

Árak 1 fő / alkalom = 15.990,-
2 fő / alkalom = 26.990,-
 

Videók