• Név
  • E-mail

Klasszikus francia desszertek

Miért Franciaország a világ egyik cukrász nagyhatalma? Évszázados hagyomány? Kifinomult kidolgozás? Minőségi alapanyagok? A végtelennek tűnő francia desszert választékból négy ikonikust választottuk ki - és remélhetőleg meglátjuk, hogy a csillogó cukrászdák fényes világa mellett az otthoni sütemények is lehetnek legalább olyan légiesek és elegánsak, mintha a sarki "patisserie"-ből hoznánk. Az alapreceptek elsajátításán túl a különböző ízesítési lehetőségekre is kapunk ötleteket. Készítünk egy hideg csokoládé mousse-t, amihez könnyed és elegáns habot keverünk, felfedjük a crème brulee főzésének fortélyait, majd kifordítjuk Tatin nővérek almás süteményét. Végül a crépe suzette palacsintát a hagyományos recept alapján megbolondítjuk alkohollal és flambírozunk.

Menü

  • Mousse au chocoalat / Csokoládé mousse
  • Crepe Suzette / Flambírozott palacsinta
  • Creme brulée / Hideg vaniliakrém ropogós karamell réteggel
  • Tarte Tatin / Fordított almatorta

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Dátum 2019. Február 6.
Szerda 18:00

Ne maradj le...

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Jelentkezésedet rögzítettük. Értesítünk emailben, ha újra kiírtuk ezt a kurzust egy másik napra, vagy ha lemondás miatt felszabadul hely.
Helyszín 1051 Budapest, Sas u. 21. További kurzusok még itt...
  • időtartam: 3,5 óra
  • Létszám: 10 fő
  • Nehézség:

Árak 1 fő / alkalom = 14.990,-
2 fő / alkalom = 25.990,-