• Név
  • E-mail

Cheesecake variációk

A cheesecake hódító útjára Amerikából indult, és nagy divat lett. Nem véletlen: édes, krémes, de mégis könnyű, és számtalan variációban elkészíthető. Lehet hagyományosan sütni, vagy vízfürdőben készíteni, keksz- vagy tésztaalappal, és a használt krémsajt/tojás mennyisége is változhat. Kurzusunkon megismerkedhettek különböző nemzetek sajttortáival, melyek más-más sajtból és tésztából készülnek majd. Használunk ricottát, mascarponét, Philadelphia krémsajtot, de belevarázsolunk csokoládét, gyümölcsöket és fűszereket is a tökéletes ízhatás kedvéért.

Menü

  • New York cheesecake – a klasszikus
  • La pastiera napoletana / Ricottás krémtorta
  • Csokoládé cheesecake
  • Tarta de queso / Baszk sajttorta

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Dátum 2019. Március 13.
Szerda 18:00
Vasárnap 15:00
Helyszín 1051 Budapest, Sas u. 21. További kurzusok még itt...
  • időtartam: 3,5 óra
  • Létszám: 10 fő
  • Nehézség:

Árak 1 fő / alkalom = 15.990,-
2 fő / alkalom = 26.990,-
 

Képek, hangulatok

 

Videók