• Név
  • E-mail

Csapatépítő főzés Etyeken

Közös kerti főzésre, csapatépítésre, ünneplésre kiváló helyszín a Chefparade Country konyha és élménykert, mely Etyeken az Öreghegyen, kb. 30 percre a várostól található. Külön zárt parkolóval rendelkezünk, de buszos kijutást is meg tudunk szervezni. Főzés, főzés és játék, egész napos tréning, ügyfélparti– minden „céges főzés formátumunk” itt is elérhető: komfortos helyszín, szél és eső biztos B-tervvel, alapanyagok és eszközök, profi szakácsok és természetesen jó borok.

 

Gyakori kérdések

  • Mennyi ideig tart? Létszámtól és fogások számától függően főzés kb. 1,5-2 óra, étkezés kb. 1-1,5 óra. Etyekre ki és visszajutás kb. 2*fél óra.
  • Magunk főzünk? Igen. Séfünk vagy nagyobb csoportnál séfjeink jelen vannak végig, elindítják a főzést, folyamatosan segítenek, tippeket adnak, trükköket mutatnak. Azonban a főzést a résztvevők végzik, minden csapat a saját fogását, külön a saját pultján, saját eszközeivel.
  • Mindenki kóstolhat mindent? Természetesen igen. Egy csapat jellemzően egy fogást készít akkora mennyiségben, hogy mindenkinek jusson belőle, így áll össze a főzés végére a 3-4-5 vagy akár több fogásos ebéd/vacsora is.
  • Bevásárolni kinek kell? Mit kell hoznunk? Bevásárolni sem kell, takarítani sem kell, kötényt és minden eszközt mi biztosítunk.
  • Milyen ételekből lehet választani, ki dönti el a fogásokat? A fogásokat, vagy az íz-irányt a megrendelő válogatja ki, menüsorunkból. Igény esetén kollégáink természetesen szívesen segítenek.
  • Létszám, m2? Az etyeki stúdió 3 részből: a benti konyha 60 m2, a két terasz 50-50 m2 - de vannak sátraink is. A kert közel 3000 m2. Esőbiztosan is tudunk közel 90 főt is fogadni akár.
  • Tél? Az etyeki stúdió közel 120 m2-n téliesített: ponyvákkal, hőgombákkal és infra fűtéssel biztosítjuk a meleget.
  • Tréning? Vetítés? Igen. Van vetítővászon is, de dekoráció, zene megoldható. Nagyobb tréningtermet pl. konferenciákhoz a szomszédos Etyek Kúria vagy Korda Filmstúdió tud biztosítani.
  • Miben más az Etyek? Etyek a várostól 28km-re, kb. fél órányira van, közelsége ellenére nem Budapest alvóvárosa. Hamisítatlan vidék, dimbes-dombos, szőlős-boros - talán nem túlzás: egyszerre kicsit Provence, kicsit Toszkán, de persze leginkább svábos. Etyek sokaknak ismert: nemcsak a bor, hanem a Pincefesztivál és az Etyeki Piknik rendezvénysorozatok miatt. Úgy gondoljuk: Etyek „menő” és „gasztro”– ehhez szeretne a Chefparade is csatlakozni. A Chefparade Country a főző-élményt teszi gazdagabbá: egy új country stílusú főzőstúdió mellett van egy hatalmas terasz, bográcspálya, 8 ágyas veteményes, zöldfűszer-ültetvénysor, valamint egy szuper grillpálya-attrakció, ahova a nagyvilág legjobb grill és füstölő berendezéseit építjük: texas-smoker, isztriai grillkuckó, tandoor, agyagkemence. Barátaink - és el lehet őket hívni a főzésre is - környékbeli gasztro arcok: lekvár-, sonka- és sajtkészítők és persze borászok is.

Dátum, időpont

Megkönnyítheted munkánkat és felgyorsíthatod a foglalási folyamatot, ha az ajánlatkérésed dátuma mellett megjelölnél még 1-2 olyan időpontot, ami számotokra szintén megfelelő lehet - arra az esetre, ha az eredeti időpontra nem tudnánk már a helyszínt biztosítani. A további időpontok megadására használd nyugodtan a lenti "Megjegyzés" mezőt!