• Név
  • E-mail

Charity Főzés

Corporate Social Responsibility és főzés együtt. Csapatokat alkotunk és 50-150 adag ételt főzünk le. Közben persze a kis főző csapat is eszik - de az ételek nagy részét nagy szállító edényekbe rakjuk, és átadjuk a Magyar Máltai Szeretetszolgálat részére. Ők, vagy mi is velük együtt kiosztjuk: hogy tényleg azok is jól lakjanak, akiknek igazán szükségük van rá. Közös fénykép, oklevél, PR érték mellett egy igazán kellemes érzés!

 

Gyakori kérdések

  • Hogy működik a dolog? Milyen ételekből lehet választani? Ugyanazt esszük? Minden csapat (4-10 fő/csapat) egy-egy fogást készít. A mennyiségek akkorák, hogy mindenkinek (saját és kiosztandó) jusson. Jellemzően tápláló, magyaros ételeket javaslunk, amelyek jól bírják a szállítást, tárolást és népszerűek, vagy csak ismertek a rászorultak körében. Ha a csapat mást (is) szeretne enni: megoldható – ez esetben egyik csapat csak a főzőknek főz.
  • Milyen nagy mennyiséget kell lefőzni ? Mennyi ideig tart? Ez függ attól, hogy mekkora a főző csapat, és hogy mennyi adagot szeretne kiosztani. Ha kevesen vagytok és sok főnek főztök: az majdnem egy nap is lehet, ha sokan és kevesebb adag: akkor pár órás.
  • Ki eszi meg? Ki osztja ki az ételt ? A MMSZ több telephelyével is kapcsolatban vagyunk, de egy anya/gyerekotthon részére is főzhetünk. A telephelyeken lehet osztani, de mivel az ottani konyhák nagyon picik, ezért csak páran tudnak részt venni. Közterületen történő osztás elintézése nagyon nehézkes.
  • Angolul is megy a dolog? Természetesen. Receptúráink angolul is meg van, séfjeink tudnak angolul. Az ételosztásnál tapasztalataink szerint magyarul jobban boldogulunk.

Dátum, időpont

Megkönnyítheted munkánkat és felgyorsíthatod a foglalási folyamatot, ha az ajánlatkérésed dátuma mellett megjelölnél még 1-2 olyan időpontot, ami számotokra szintén megfelelő lehet - arra az esetre, ha az eredeti időpontra nem tudnánk már a helyszínt biztosítani. A további időpontok megadására használd nyugodtan a lenti "Megjegyzés" mezőt!

  • időtartam: kb. 3-6 óra + 1-2 óra
  • Létszám: 6-100
 
 

Képek, hangulatok