• Név
  • E-mail

Wok, wok, wok

Ki járt már Bangkok, Kuala Lumpur vagy Hongkong utcáin? Ki csak nézte, és ki evett is? Milyen az a hirtelen sütés, a keverés-pirítás, azaz stir-fry? Miért fontosok az előkészületek, a precíz vágások? Milyen lángon, milyen edényben készíthetünk wok ételeket, ha nincs is wokunk? Készíthetünk-e egyáltalán? Egy pirított tészta, egy sült rizs, egy ragu és még egy leves is - indító túra a wokozás világába...

Menü

  • Vegyes thai zöldségleves, sertéshússal
  • Marhahús wok bazsalikommal
  • Tojásos sült rizs
  • Pad thai - sült tészta

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Dátum 2018. Február 21.
Szerda 18:00
Szombat 10:00
Helyszín 1094 Budapest, Páva utca 13. További kurzusok még itt...
  • időtartam: 3 óra
  • Létszám: 10 fő
  • Nehézség:

Árak 1 fő / alkalom = 14.990,-
2 fő / alkalom = 25.990,-