• Név
  • E-mail

Wok, wok wok 2: Kanton és Szecsuán

Wok wok wok kurzusunk második részében négy remek dél és nyugat kínai fogást készítünk - a legízletesebb és legfűszeresebb Kanton és Szecsuán vidékekről. Elősütünk, előpárolunk, szószokat állítunk be, vágási technikákat gyakorlunk – meg persze a wok-ban hirtelen sütünk, keverünk, pirítunk. Kezdőknek és haladóknak.

Menü

  • Pirított marhahús répával és zellerrel – Dry-fried shredded beef
  • Édes-savanyú sertés – Spare-ribs in sweet and sour sauce
  • Chili szószos csirke – Chiken cubes with chilli bean sauce
  • Pirított bok choy – Stir-fry bok choy

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Dátum 2018. Január 12.
Péntek 18:00
Szerda 18:00
Helyszín 1094 Budapest, Páva utca 13. További kurzusok még itt...
  • időtartam: 3 óra
  • Létszám: 10 fő
  • Nehézség:

Árak 1 fő / alkalom = 14.990,-
2 fő / alkalom = 25.990,-
 

Képek, hangulatok