• Név
  • E-mail

Vegánul a Föld körül - Törökország

Európában most „trendi” lett vegánnak lenni, elhagyni a hús-tojás-tejtermék szentháromságot, amire a mi nyugati konyhai kultúrkörünk épült. Tőlünk keletebbre és délebbre nagyon könnyű vegánnak lenni: a fűszerek, a hüvelyesek, a zöldségek és gyümölcsök arzenálja segíti az ott élőket. Mai óránkon folytatjuk a kirándulást végánul a Föld körül. Egy remek török menüsort főzünk végig: gazdag és tápláló ikonikus „ottomán” alapanyagokkal, mint a gránátalma, vöröslencse, padlizsán, mandula. Kelet-rajongóknak és vegánoknak kötelező!

Menü

  • Mercimek çorbası (Vöröslencse leves)
  • Narlı kısır (Gránátalmás, fűszeres bulgursaláta)
  • Patlıcan yahnısı (Padlizsán ragu paradicsommal es burgonyával)
  • Zerde (Sáfrányos-fenyőmagos puding)

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Dátum 2018. Január 13.
Szombat 16:00
Szombat 16:00
Helyszín 1094 Budapest, Páva utca 13. További kurzusok még itt...
  • időtartam: 3 óra
  • Létszám: 10 fő
  • Nehézség:

Árak 1 fő / alkalom = 14.990,-
2 fő / alkalom = 25.990,-