• Név
  • E-mail

Vad-szerelem

Mi húsrajongónk mindig fenjünk a fogunkat valami újra, valami másra. Valamire, amit nem lehet minden hentesnél kapni, vagy minden étteremben enni. A vadhúsok ilyenek: más ízek, más textúrák és persze a mítosz, hogy csak helyenként és csak szezonban érhetők el. Ma este egy fenséges hármas vár ránk: fácánból készítünk pástétomot, vaddisznóból levest, és szarvasból főételt – miközben sokat megtanulunk a vadhúsok főzéséről is, meg pár dolgot azon túl.

Menü

  • Fácán pástétom lilahagymával
  • Tárkonyos vaddisznó raguleves
  • Tűzdelt szarvas bélszín, szalvétagombóc, áfonyás barnamártás

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Dátum 2018. Február 28.
Szerda 18:00

Ne maradj le...

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Jelentkezésedet rögzítettük. Értesítünk emailben, ha újra kiírtuk ezt a kurzust egy másik napra, vagy ha lemondás miatt felszabadul hely.
Helyszín 2091 Etyek, Öreghegy, Báthori dűlő További kurzusok még itt...
  • időtartam: 3 óra
  • Létszám: 12 fő
  • Nehézség:

Árak 1 fő / alkalom = 14.990,-
2 fő / alkalom = 25.990,-