• Név
  • E-mail

Tuna lover - tonhal mindenek felett

Kinek mi jut eszébe a tonhalról? Tonhalkonzerv? Méltán. Az első tonhalkonzerv előállítása óta eltelt egy évszázad, és még mindig töretlen a népszerűsége… DE MA mégsem ezzel foglalkozunk, hanem “halszámba” vesszük az egyik legegészségesebb halat, és többféle íz irányon/nemzetközi kitekintésen keresztül megnézzük milyen remek ételek készíthetőek friss tonhallal. Carpaccio és tatár verzióban kezdünk - aki nem tudja a különbséget, ne ijedjen meg, itt megtudhatja. Majd egy klasszikus recept következik, a borjú és a tonhal kombója, ami nem véletlenül tette a “vitello tonnato”-t az olasz előételek egyik zászlóvívőjévé. A steaksütésen keresztül betekintést kapunk a halsütés alapjaiba, hozzá egy finom hollandi mártást keverünk.

Menü

  • Tonhal tatár és tonhal carpaccio pirítóssal és kevert salátával
  • Vitello tonnato / Borjúsült tonhalkrémmel
  • Tonhal steak fűszeres burgonyával és fehérboros hollandi mártással

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Dátum 2018. Március 21.
Szerda 18:00
Szerda 18:00
Helyszín 1023 Budapest, Bécsi út 27. További kurzusok még itt...
  • időtartam: 3 óra
  • Létszám: 10 fő
  • Nehézség:

Árak 1 fő / alkalom = 14.990,-
2 fő / alkalom = 25.990,-