• Név
  • E-mail

Török konyha klasszikusai

A kurzuson te is megtapasztalhatod, hogy a török konyha nem csak dönerből és baklavából áll. Erre a kurzusra elsősorban az ország klasszikus fogásaiból válogatunk össze egy menüre valót, felsorakoztatva a török konyhára legjellemzőbb alapanyagokat, mint a lencse, a bárány vagy a fenyőmag. Fedezzük fel együtt Törökország klasszikus ízeit!

Menü

  • Kızıl çorbası (marhahúsleves zöldlencsével és csicseriborsóval)
  • Kadınbudu köftesi (fűszeres bárányfasírt)
  • Elma dolması (fűszeres rizspilávval töltött alma sütőben sütve)
  • Irmik helvası (fenyőmagos grízgombócok)

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Dátum 2018. Február 17.
Szombat 10:00
Szombat 16:00
Helyszín 1094 Budapest, Páva utca 13. További kurzusok még itt...
  • időtartam: 3 óra
  • Létszám: 10 fő
  • Nehézség:

Árak 1 fő / alkalom = 14.990 Ft
2 fő / alkalom = 25.990 Ft