• Név
  • E-mail

The perfect steak - lets go further (ENG)

Ezen az órán mélyebb szintre merülünk és folytatjuk a ragadozást. Hentesünktől direkt erre az órára szereztünk be 40 napig szárazon érlelt hátszínt, valamint egy ’fogyasztható méretűre” fűrészelt rostélyost – a kiegészítő köreteket és a desszertek is a szezonzöldségekből állítjuk remek menüsorunkhoz.

The predation continues - for this course we are using very special cuts. Sirloin steak that has been left to dry for 40 days and a rib eye steak that has been cut large enough to get your teeth into!

Menü

  • Érlelt hátszín fügekrémmel, gyümölcs- és salátatoronnyal Sirloin steak with fig cream, fruit and vegetable tower
  • Ribeye steak, parázsban sült burgonya, snidlinges joghurtos öntet Rib eye steak with bake-in-ashes potatoes and chive yoghurt sauce
  • Grillezett sütőtöksteak mascarpone krémmel és diós/mogyorós grillázzsal Grilled butternut squash with mascarpone and nut brittle

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Dátum 2018. Január 19.
Péntek 18:00
Péntek 18:00
Helyszín 1023 Budapest, Bécsi út 27. További kurzusok még itt...
  • időtartam: 3 óra
  • Létszám: 12 fő
  • Nehézség:

Árak 1 fő / alkalom = 14.990,-
2 fő / alkalom = 25.990,-