• Név
  • E-mail

Téli franciás finomságok

Ezt a kurzust több, mint 4 éve írtuk ki először és megtartottuk, nem változtattunk rajta, mert sokan így kéritek, legnépszerűbb téli fogásainkat vesszük egy csokorba. Úgy gondoltuk, hogy a francia konyha nem csak a nyarakról és rosékról, hanem a hosszú téli, bretagne-i és normandiai vidéki estékről és ízekről is szól, hiszen mindenkinek örömet okoz egy lélekmelengető leves, egy kis beszélgetés és gyakorlat a francia konyháról.

Menü

  • Potage (póréhagymás burgonyakrémleves)
  • Dijoni mustáros szűzérmék
  • Tejszínes burgonya gratin (francia rakott burgonya)
  • Tarte Tatin (fordított sült almatorta)

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Dátum 2018. Február 5.
Hétfő 18:00

Ne maradj le...

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Jelentkezésedet rögzítettük. Értesítünk emailben, ha újra kiírtuk ezt a kurzust egy másik napra, vagy ha lemondás miatt felszabadul hely.
Helyszín 2091 Etyek, Öreghegy, Báthori dűlő További kurzusok még itt...
  • időtartam: 3 óra
  • Létszám: 12 fő
  • Nehézség:

Árak 1 fő / alkalom = 14.990,-
2 fő / alkalom = 25.990,-