• Név
  • E-mail

Tapas est

A mai estét Barcelona és Madrid bárjai, piacai ihlették, az ott kapható tapasok végigkóstolása után választottunk ki néhányat a végtelen listából. Hal, hús, zöldség, sült, főtt, hideg, meleg, csípős és lágy ízek keverednek ma, melyeket a sangría gyümölcsös frissessége fog egységbe. Hogy mi is az a tapas? Ma kiderül és végig is kóstoljuk a legnépszerűbbeket.

Menü

  • Tortilla de patatas (Burgonyás hagymás omlett)
  • Albóndigas en salsa de tomate (Húsgolyók paradicsomos szószban )
  • Queso marinad (Sajt marinád)
  • Olives marinados (Olívabogyó marinád)
  • Pepperoni marinado (csipős paprika marinád)
  • Mango envuelta en bacon (Baconban sült mangó szeletek)
  • Empanada (Hússal töltött batyuk), ... és elkészítjük az igazi Sangriát

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Dátum 2018. Március 23.
Péntek 18:00
Vasárnap 16:00
Helyszín 2091 Etyek, Öreghegy, Báthori dűlő További kurzusok még itt...
  • időtartam: 3 óra
  • Létszám: 12 fő
  • Nehézség:

Árak 1 fő / alkalom = 14.990,-
2 fő / alkalom = 25.990,-
 

Képek, hangulatok