• Név
  • E-mail

Szezonban az almafélék

Ősszel a hűvösebb idővel együtt beköszönt az almaszezon is, az évben ilyenkor kapjuk a legfinomabb almát a piacon, boltokban, szupermarketekben. Emellett mi sem mehetünk csak úgy el és ma este egy egész menüt szentelünk az almának. Alma főve-sülve, sósan-édesen, ahogy mindannyian ismerjük…mégis mitől izgalmas ez a kurzus? Ma a ritkább almafajtákkal is megismerkedünk, úgymint gránát- és birsalma, érdekes ízkombinációba helyezzük őket, hogy aromájuk még jobban érvényesüljön.

Menü

  • Pisztáciás kuszkuszsaláta gránátalmával
  • Rozmaringos alma-zellerkrémleves, alma-zeller-dió brunoise
  • Gyömbéres kacsasült, diós birsalmaragu
  • Karamellás almatorta, vaníliafagyi

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Dátum 2018. Január 23.
Kedd 18:00

Ne maradj le...

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Jelentkezésedet rögzítettük. Értesítünk emailben, ha újra kiírtuk ezt a kurzust egy másik napra, vagy ha lemondás miatt felszabadul hely.
Helyszín 1051 Budapest, Sas u. 21. További kurzusok még itt...
  • időtartam: 3 óra
  • Létszám: 10 fő
  • Nehézség:

Árak 1 fő / alkalom = 14.990,-
2 fő / alkalom = 25.990,-