• Név
  • E-mail

Sushi alapok

Sushi és sushi. Eddig csak ettünk, szakértettünk, de sosem csináltuk? Ma végigjárjuk az összes speciális japán alapanyagot, ami a sushihoz kell az ecettől az algáig, és elsajátítjuk a rizsfőzés technikáját. Meglátjuk hogyan keverik be a rizst, hogy ne essen szét, mindenki fog friss lazacot szeletelni, california rollt tekerni,  futo makit és nigirit készíteni. Hogy ne unjuk meg a sushi tekerést, pihenés és levezetésképpen főzünk egy szintén japán klasszikust, egy miso levest is. Kalauzunk: Yusuke!

Menü

  • Miso leves
  • Maki sushi lazaccal, uborkával, avokádóval gluten
  • Nigiri sushi gluten
  • California roll gluten

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Dátum 2018. Március 11.
Vasárnap 16:00

Ne maradj le...

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Jelentkezésedet rögzítettük. Értesítünk emailben, ha újra kiírtuk ezt a kurzust egy másik napra, vagy ha lemondás miatt felszabadul hely.
Helyszín 1023 Budapest, Bécsi út 27. További kurzusok még itt...
  • időtartam: 3 óra
  • Létszám: 12 fő
  • Nehézség:

Árak 1 fő / alkalom = 14.990,-
2 fő / alkalom = 25.990,-

Ajánljuk még...

Tapas est2018-03-04 16:00