• Név
  • E-mail

Sushi alapok

Sushi és sushi. Eddig csak ettünk, szakértettünk, de sosem csináltuk? Ma végigjárjuk az összes speciális japán alapanyagot ami a sushihoz kell - az ecettől kezdve az algán át a rizsfőzési technikáig. Meglátjuk hogyan keverik be a rizst, hogy ne essen szét, mindenki fog friss lazacot szeletelni, california rollt tekerni,  futo makit és nigirit készíteni. Hogy ne unjuk meg a sushi tekerést, pihenés és levezetésképpen főzünk egy szintén japán klasszikust, egy miso levest is. Kalauzunk: egy magyarul is jól tudó japán barátunk: Fukui Yusuke.

Menü

  • Miso leves
  • Maki sushi lazaccal, uborkával, avokádóval
  • Nigiri sushi
  • California roll

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Dátum 2013. Január 19.
Szombat 15:00
Szombat 10:00
Helyszín 1023 Budapest, Bécsi út 27. További kurzusok még itt...
  • időtartam: 3 óra
  • Létszám: 10 fő
  • Nehézség:

Árak 1 fő / alkalom = 14.990,-
2 fő / alkalom = 25.990,-