• Név
  • E-mail

Süllőtől a pontyig: terítéken a magyar halak

A magyarok kevés halat esznek - halljuk innen is-onnan is. De vajon nem azért, mert nem is tudjuk, hogyan kell a halat jól elkészíteni? Mi, magyarok legtöbben karácsonykor a halászléig jutunk el, holott a hal igazán jól és egyszerűen kezelhető alapanyag. Most kifejezetten a magyar vizek halait vesszük sorra, így te is megtanulhatod, hogyan kell a harcsával, a süllővel és a ponttyal bánni. Horgász feleségeknek kötelező, halimádóknak szívből ajánlott kurzus!

Menü

  • Harcsafilé paprikás mártással és csuszarétessel
  • Süllőfilé sörtésztában, remulád mártogatóval
  • „A” rántott ponty – majonézes burgonyasalátával

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Dátum 2018. Március 23.
Péntek 18:00

Ne maradj le...

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Jelentkezésedet rögzítettük. Értesítünk emailben, ha újra kiírtuk ezt a kurzust egy másik napra, vagy ha lemondás miatt felszabadul hely.
Helyszín 1023 Budapest, Bécsi út 27. További kurzusok még itt...
  • időtartam: 3 óra
  • Létszám: 12 fő
  • Nehézség:

Árak 1 fő / alkalom = 14.990,-
2 fő / alkalom = 25.990,-

Ajánljuk még...

Mexico rápido2018-03-19 18:00