• Név
  • E-mail

Steak világa: vöröshúsok

Egyik legnépszerűbb kurzusunkra jelentkezhetsz, ahol a nemes alapanyagokat - a vörös húsokat -megtanuljuk méltó módon felhasználni: vágni, szeletelni, pácolni és villámpácolni, sütni és hirtelensütni. Tudjuk, hogy a bélszín melyik részéből mit készítsünk? Tapasztalataink szerint a többség fél a steak sütéstől, most szakavatott séfünk eloszlatja a félelmeket és meglátjuk mi a különbség a raw, rare, medium rare és well done steakek között. Továbbá egyszerű és pompás steakszószokat és köreteket domborítunk.

Menü

  • Hús előkészítése, hártyázás, vágás
  • Tatár beefsteak
  • Bélszín, fehérboros zöldborsmártás, steak burgonya
  • Sertésszűz tournedos, baconbe tekert ceruzabab, sült zöldségek

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Dátum 2018. Március 8.
Csütörtök 18:00
Vasárnap 10:00
Helyszín 2091 Etyek, Öreghegy, Báthori dűlő További kurzusok még itt...
  • időtartam: 3 óra
  • Létszám: 12 fő
  • Nehézség:

Árak 1 fő / alkalom = 14.990,-
2 fő / alkalom = 25.990,-