• Név
  • E-mail

Steak világa: vöröshúsok

Egyik legnépszerűbb kurzusunkra jelentkezhetsz, ahol a nemes alapanyagokat - a vörös húsokat -megtanuljuk méltó módon felhasználni: vágni, szeletelni, pácolni és villámpácolni, sütni és hirtelensütni. Tudjuk, hogy a bélszín melyik részéből mit készítsünk? Tapasztalataink szerint a többség fél a steak sütéstől, most szakavatott séfünk eloszlatja a félelmeket és meglátjuk mi a különbség a row, rare, medium rare és well done steakek között. Továbbá egyszerű és pompás steakszószokat és köreteket domborítunk.

Menü

  • Hús előkészítése, hártyázás, vágás
  • Steak sütése és
  • ... választható köretek és kapcsolodó mártások
  • Tatár beefsteak
Dátum 2012. Április 1.
Vasárnap 12:00
Következő ilyen kurzus 2012. Szeptember 30.
Vasárnap 12:00
Helyszín 1023 Budapest, Bécsi út 27.
  • időtartam: 3 óra
  • Létszám: 12 fő
  • Nehézség:

Árak 1 fő / alkalom = 10.990,-
1 fő / 2 alkalom vagy 2 fő / alkalom = 20.990,-
1 fő / 3 alkalom vagy 3 fő / alkalom = 30.990,-

A kurzust vezeti Kis Zoltán