• Név
  • E-mail

Steak világa vöröshúsok különkiadás: a színhúson túl

Ezen az órán mélyebb szintre merülünk és folyatjuk a ragadozást. Hentesünktől direkt erre az órára szereztünk be 40 napig szárazon érlelt hátszínt, valamint egy "fogyasztható méretűre” fűrészelt rostélyost – a kiegészítő köreteket és a desszerteket is a szezonzöldségekből állítjuk össze remek menüsorunkhoz.

Menü

  • Érlelt hátszín fügekrémmel, marinált céklás salátatoronnyal
  • Rib eye steak, parázsban sült burgonya, baconos zöldfűszeres joghurtos öntet
  • Grillezett ananász mascarpone krémmel és mandula grillázzsal

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Dátum 2018. Március 25.
Vasárnap 10:00

Ne maradj le...

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Jelentkezésedet rögzítettük. Értesítünk emailben, ha újra kiírtuk ezt a kurzust egy másik napra, vagy ha lemondás miatt felszabadul hely.
Helyszín 1023 Budapest, Bécsi út 27. További kurzusok még itt...
  • időtartam: 3 óra
  • Létszám: 12 fő
  • Nehézség: