• Név
  • E-mail

Steak világa vöröshúsok különkiadás: a színhúson túl

Ezen az órán mélyebb szintre merülünk és folyatjuk a ragadozást. Hentesünktől direkt erre az órára szereztünk be 40 napig szárazon érlelt hátszínt, valamint egy ’fogyasztható méretűre” fűrészelt rostélyost – a kiegészítő köreteket és a desszertek is a szezonzöldségekből állítjuk remek menüsorunkhoz.

Menü

  • Érlelt hátszín fügekrémmel, marinált céklás salátatoronnyal
  • Rib eye steak, parázsban sült burgonya, baconos zöldfűszeres joghurtos öntet
  • Grillezett sütőtök mascarpone krémmel és mandulás grillázzsal

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Dátum 2018. Február 24.
Szombat 16:00
Hétfő 18:00
Helyszín 1023 Budapest, Bécsi út 27. További kurzusok még itt...
  • időtartam: 3 óra
  • Létszám: 12 fő
  • Nehézség:

Árak 1 fő / alkalom = 14.990,-
2 fő / alkalom = 25.990,-