• Név
  • E-mail

Sous-vide alapok elszántaknak - házilag

Több mint egy évtizede mindenki erről beszél. És tényleg: a hosszú idő és az alacsony hőfok csodát tesz a húsainkkal. De mi van, ha nem áll rendelkezésre az ehhez szükséges méreg-drága eszközök sora: sous vide-kád, gőzpároló sütő, vákum fóliázó gép? Ez a kurzus választ ad. Kikísérleteztünk egy hasonló eljárást, ami hagyományos sütőben merően leegyszerűsítve, de működik. Főzőiskola és otthoni vendégvárás kompatibilis. 3 féle ismert hússal fogunk dolgozni (sertésszűz, csirkemell, marhahátszín) és amíg a húsaink puhulnak: remek köreteket készítünk hozzá - ezeket is háromféleképp. Sőt tálalni is tanulunk, valamint persze enni is lesz időnk.

Menü

  • „Sousvide” sertésszűz
  • „Sousvide” csirkemell
  • „Sousvide” marhabélszín
  • Szezon zöldségek – grillen, párolva, pürésítve

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Dátum 2018. Február 18.
Vasárnap 10:00

Ne maradj le...

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Jelentkezésedet rögzítettük. Értesítünk emailben, ha újra kiírtuk ezt a kurzust egy másik napra, vagy ha lemondás miatt felszabadul hely.
Helyszín 1023 Budapest, Bécsi út 27. További kurzusok még itt...
  • időtartam: 3 óra
  • Létszám: 12 fő
  • Nehézség:

Árak 1 fő / alkalom = 14.990,-
2 fő / alkalom = 24.990,-

Ami még érdekelhet...

Mexico rápido2018-02-17 10:00