• Név
  • E-mail

Salmon-lover (ENG)

Kedves Lazac Szerelmesek: megtudjuk melyik rész mi, mit mire lehet használni, vagy hogy vesszük ki a szálkákat? Többféle ízirányon és nemzetközi kitekintésen keresztül megnézzük milyen remek ételek készíthetőek friss lazaccal és milyen fűszerekkel és alapanyagokkal a legjobb. Remek parti fogásokkal kezdünk: krém, tatár és carpaccio - aki nem tudja a különbséget, itt megtudhatja. Egy remek sűrű hallevest készítünk sok sok zöldfűszerrel és paradicsommal – majd zárásként mindenki elkészítheti élete lazac steakjét: tésztában sütve kakukkfüves almával.

Dear fellow salmon lovers, tonight we learn how to cut properly, which part is best to use for cooking or grilling. We have an international overview of our best salmon dishes, and you will be guided through the main flavour ‘directions’ and see what herbs and spices go well with it. We start with great party snacks such as cream, carpaccio and tartar? – don’t worry if you don’t have a clue about the difference, it will turn out. Starters will followed by a thick fish soup with herbs and tomato. Finishing the course you will make your own salmon steak baked in filo pastry flavoured by apple and thyme.

Menü

  • Salmon paté laktoz gluten
  • Salmon tatár gluten
  • Salmon carpaccio gluten
  • Nordic salmon soup laktoz
  • Salmon steak with filo and thyme apple gluten

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Dátum 2018. Március 7.
Szerda 18:00

Ne maradj le...

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Jelentkezésedet rögzítettük. Értesítünk emailben, ha újra kiírtuk ezt a kurzust egy másik napra, vagy ha lemondás miatt felszabadul hely.
Helyszín 1023 Budapest, Bécsi út 27. További kurzusok még itt...
  • időtartam: 3 óra
  • Létszám: 12 fő
  • Nehézség:

Árak 1 fő / alkalom = 14.990,-
2 fő / alkalom = 25.990,-
 

Képek, hangulatok