• Név
  • E-mail

Salmon-lover (ENG)

Kedves Lazac Szerelmesek: megtudjuk melyik rész mi, mit mire lehet használni, vagy hogy vesszük ki a szálkákat? Többféle ízirányon és nemzetközi kitekintésen keresztül megnézzük milyen remek ételek készíthetőek friss lazaccal és milyen fűszerekkel és alapanyagokkal a legjobb. Remek parti fogásokkal kezdünk: krém, tatár és carpaccio - aki nem tudja a különbséget, itt megtudhatja. Egy remek sűrű hallevest készítünk sok sok zöldfűszerrel és paradicsommal – majd zárásként mindenki elkészítheti élete lazac steakjét: tésztában sütve kakukkfüves almával.

Dear fellow salmon lovers, tonight we learn how to cut properly, which part is best to use for cooking or grilling. We have an international overview of our best salmon dishes, and you will be guided through the main flavour ‘directions’ and see what herbs and spices go well with it. We start with great party snacks such as cream, carpaccio and tartar? – don’t worry if you don’t have a clue about the difference, it will turn out. Starters will followed by a thick fish soup with herbs and tomato. Finishing the course you will make your own salmon steak baked in filo pastry flavoured by apple and thyme.

Menü

  • Salmon paté laktoz gluten
  • Salmon tatár gluten
  • Salmon carpaccio gluten
  • Nordic salmon soup laktoz
  • Salmon steak with filo and thyme apple gluten

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Jelezd, ha nem jó az időpont! Dátum 2018. Március 7.
Szerda 18:00
Helyszín 1023 Budapest, Bécsi út 27. További kurzusok még itt...
  • időtartam: 3 óra
  • Létszám: 12 fő
  • Nehézség:

Árak 1 fő / alkalom = 14.990,-
2 fő / alkalom = 25.990,-

Jelentkezés / feltételek

Info

Ha 4-nél többen jönnétek, kérjetek
ajánlatot privát főzőkurzusra.

Hányan szeretnétek jönni?

1 2 3 4
Többen lennénk

Kapcsolattartó

+36
Kérjük, figyelmesen add meg az adataidat! Helyed csak akkor biztosított a kurzuson, ha a visszaigazolásunkat megkapod e-mailben! Ha a visszaigazolást nem kaptad meg, mindenképpen hívd ügyfélszolgálatunkat!

Személyesen

Ha személyesen óhajtod rendezni a részvételi díjat ezt napközben Bécsi úti Szakácskönyvboltunkban,
H-Cs 8-18 / P 8-16 teheted meg a jelentkezéstől számított 3 napon belül. Befizetésnél kérjük hivatkozz a befizetőazonosítódra, melyet jelentkezést követően e-mailben küldünk el.

PayPal

Legegyszerűbb fizetés ha kurzusaink díját azonnal paypal számlád segítségével egyenlíted ki. Egy klikk, és máris regisztráltál.

Bankkártya

A kurzusaink díját azonnal, bankkártyád segítségével is kiegyenlítheted. Az OTP Bank biztosítja a kártyaelfogadás lehetőségét, biztonságos, SSL protokollt használó kártyaelfogadó rendszere által.

Bankkártyás fizetéskor átirányítunk az OTP Bank fizetőoldalára, így a fizetés közvetlenül a Bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik.

Webshop hűségpont

Kérjük add meg megjegyzésben a webshopban használt felhasználó neved, és beváltani óhajtott pontjaid értékét. Részvételi díjad annyi forinttal csökken, amennyi pontot beváltasz. A fennmaradó értéket kérjük utald át az
OTP Bank 11711041-29918504
külföldről: HU13117110412991850400000000 számlaszámra.

Hivatkozz a befizető azonosítódra, melyet jelentkezést követően e-mailben küldünk el.

Átutalás

Előre átutalással kérjük teljesíteni a Chefparade Kft.
KH Bank 10401055-50526657-87521003
számra a jelentkezéstől számított 3 napon belül.
Hivatkozz a befizető azonosítódra, melyet jelentkezést követően e-mailben küldünk el.

Voucher

Ha rendelkezel már Chefparade voucherrel, melyet korábban vettél, vagy ajándékba kaptad, akkor kérjük írd ide a vonalkód számát, amely a hátoldalán szerepel.

Feldobox

feldobox Ha Feldobox élményutalvánnyal rendelkezel, kérlek írd ide a számát illetve, hozd majd magaddal a kurzusra Fontos! a kurzus dátuma meg kell, hogy előzze az utalvány lejárat dátumát ellenkező esetben nem tudjuk elfogadni.
Végösszeg: 14990 HUF

Megjegyzés

Ha további kérdésed van, hívd munkatársunkat a 061 210-6042 számon vagy,
írj e-mailt az info@chefparade.hu címre!

 

Képek, hangulatok