• Név
  • E-mail

Rák, rák, rák

A sokak által kedvelt tenger gyümölcsei közül külön csoportot alkotnak a rákok. Leggyakrabban a rákok jelentik a belépőt ebbe a színes világba, ezzel az ízzel tudnak a legtöbben azonosulni, elsőre. Ezen a kurzuson olyan kérdésekre felelünk, mint hogy hányféle rák van - garnéla, tiger prawn, srimp, jumbo -, mi a különbség köztük, melyiket hogyan sütjük, főzzük, pároljuk, hidegen vagy melegen esszük? Hogyan vegyünk és hol szerezhető be? Persze itt is igyekeztünk egy kis különlegességet belecsempészni a dologba, így külön érdekesség, hogy minden étel más más nemzet konyhájából kerül a mi asztalunkra. 

Menü

  • Mexikói ráksaláta avokádóval
  • Tom Yum erős-savanyú rákleves
  • Tejszínes-garnélás fettucini
  • Koktélrákos empanadas

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Dátum 2018. Január 28.
Vasárnap 16:00
Hétfő 18:00
Helyszín 1023 Budapest, Bécsi út 27. További kurzusok még itt...
  • időtartam: 3 óra
  • Létszám: 12 fő
  • Nehézség:

Árak 1 fő / alkalom = 14.990,-
2 fő / alkalom = 25.990,-