• Név
  • E-mail

Pastaparadé – friss nyújtott tészták

A tészta az egyik legikonikusabb alapanyaga az olasz konyhának. Legtöbben a száraz tésztát ismerik és használják, azonban mi itt ezen a kurzuson a friss házi tészta, azaz a "pasta fresca" készítését vesszük górcső alá. Azon belül is ma tésztagépekkel dolgozunk és friss nyújtott tésztákat (pasta fresca asciutta) tanulunk meg készíteni: Papardelle-t, Tagliatelle-t és „Farfalle-t (csokornyakkendő alak). És persze lesz sok-sok feltét, benne remek és klasszikus szószok is: az igazi pesto, az igazi bolognese és az igazi carborana.

Menü

  • Pappardelle carbonara és papardelle bolognese
  • Tagliatelle integrale con due creme e gamberi / Tagliatelle cukkini-mandulakrémmel és garnelával
  • Farfalle fresca al pesto ligure / Farfalle ligur pestoval

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Dátum 2018. Február 11.
Vasárnap 16:00
Szerda 18:00
Helyszín 1023 Budapest, Bécsi út 27. További kurzusok még itt...
  • időtartam: 3,5 óra
  • Létszám: 12 fő
  • Nehézség:

Árak 1 fő / alkalom = 14.990,-
2 fő / alkalom = 25.990,-