• Név
  • E-mail

Pastaparadé – amerikai különkiadás

Az olaszok mindig is kétkedve fogadják/fogadták konyhájuk elamerikanizálását. Pedig valljuk be, hogy az olasz konyha, mint olyan és sok fogás ezen belül attól is lett épp világsztár, hogy az újvilágban egyengedödőtt a karrierje. Az olasz emigránsok átformálták a recepteket új hozzávalókkal és új kombinációkkal látták el.

Ma átnézzük, mitől mások a receptek és ki ki eldöntheti, hogy a mi ízlésünkhöz mennyire áll közelebb az olasz amerikai, vagy amerikai olasz kultúrkör. 4 remek tészta étel lesz ma: makaróni sajtszósszal, és ugyanez “turbozva”: sült makaróni „sajt és spaghetti szósszal” és olasz kolbásszal, egy gombás, csirkés ragu fettuccine tésztával és fokhagymás tejszines szósszal, illetve paradicsomos húsgolyók spaghettivel. Ja és persze az is megvan ugye, hogy egy valamirevaló genszterfilmben ezek mind ott voltak: Casino, Keresztapa, Nagymenők vagy Sopranos…

Menü

  • Chicken Fettuccine Alfredo
  • Spaghetti & meatballs
  • Mac 'n' Cheese
  • Baked Ziti Macaroni with Sausage

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Dátum 2018. Április 16.
Hétfő 18:00
Péntek 18:00
Helyszín 2091 Etyek, Öreghegy, Báthori dűlő További kurzusok még itt...
  • időtartam: 3 óra
  • Létszám: 10 fő
  • Nehézség:

Árak 1 fő / alkalom = 14.990,-
2 fő / alkalom = 25.990,-