• Név
  • E-mail

Modern Nizza

Modern Nizza kurzusunkon klasszikus franciás ízeket „öltöztettünk” trendi és fényűző köntösbe. Előételünk a piemonti és provence-i hagyományos kecskesajt: modernségét az elkészítés módja adja, tekercsben készítjük el, majd vegyes-salátatálon kínáljuk. Kacsamellet grillezünk, hozzá móros fűszerezésű narancsos-citrusos mártást készítünk, és igazi franciás lesz , ahogy vajon főtt és párolt aromás zöldségeket tálalunk hozzá. Desszertünk nizzai jellegét a citrom adja, ami egész Dél-Franciaországban nagy megbecsülésnek örvend, modernségét pedig az adja, hogy a klasszikus torta forma helyett a krémet és a kekszet rétegesen, elegánsan, átláthatóan poharakban tálaljuk fel.

Menü

  • Nems au chevre / Kecskesajt tekercs madársalátával
  • Magret de canard a l'oranget et avec legumes glacees / Sült kacsamell, narancsmártás, fényezett zöldségek
  • Tarte destructurée au citron / Citromtorta pohárban, breton keksz

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Dátum 2018. Március 24.
Szombat 15:00

Ne maradj le...

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Jelentkezésedet rögzítettük. Értesítünk emailben, ha újra kiírtuk ezt a kurzust egy másik napra, vagy ha lemondás miatt felszabadul hely.
Helyszín 1023 Budapest, Bécsi út 27. További kurzusok még itt...
  • időtartam: 3 óra
  • Létszám: 10 fő
  • Nehézség:

Árak 1 fő / alkalom = 14.990,-
2 fő / alkalom = 25.990,-

Még van pár helyünk...

Gourmet bonbon válogatás2018-03-21 18:00