• Név
  • E-mail

Modern Nizza

Modern Nizza kurzusunkon klasszikus franciás ízeket „öltöztettünk” trendi és fényűző köntösbe. Előételünk a piemonti és provence-i hagyományos kecskesajt: modernségét az elkészítés módja adja, tekercsben készítjük el, majd vegyes-salátatálon kínáljuk. Kacsamellet grillezünk, hozzá móros fűszerezésű narancsos-citrusos mártást készítünk, és igazi franciás lesz , ahogy vajon főtt és párolt aromás zöldségeket tálalunk hozzá. Desszertünk nizzai jellegét a citrom adja, ami egész Dél-Franciaországban nagy megbecsülésnek örvend, modernségét pedig az adja, hogy a klasszikus torta forma helyett a krémet és a kekszet rétegesen, elegánsan, átláthatóan poharakban tálaljuk fel.

Menü

  • Kecskesajt tekercs madársalátával (Nems au chevre )
  • Kacsa naranccsal és fényezett zöldségekkel (Magret de canard a l’orange et avec legumes glacees)
  • Citromtorta pohárban (Tarte destructurée au citron )

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Dátum 2018. Január 30.
Kedd 18:00
Szombat 15:00
Helyszín 1051 Budapest, Sas u. 21. További kurzusok még itt...
  • időtartam: 3 óra
  • Létszám: 10 fő
  • Nehézség:

Árak 1 fő / alkalom = 14.990,-
2 fő / alkalom = 25.990,-