• Név
  • E-mail

Modern Húsvéti menü

Ünnepi menüsorunk a modern kor háziasszonyának kiváló megoldás a húsvéti vendégvárásra, ha meguntuk a szokásos húsvéti sonkát, tojást és a vendégeinket is valami újjal szeretnénk elkápráztatni. Készítünk tojásételt, de elegáns fürjtojásból, sütünk ünnepi bárányt - melyet ízléses kis adagokban készítünk látványos tésztatakaró alatt. Desszertként egy illatos, pillanatok alatt elkészülő csokoládé szufléval tudjuk elkápráztatni vendégeinket - melybe egy kis csavarral japán wasabi formájában csempésszük bele a tradicionális tormát menünkbe.

Menü

  • Tavaszi saláta naranccsal és fürjtojással
  • Báránygerinc rozmaringos zöldségraguval - tésztatakaró alatt
  • Wasabi tormás csokoládészuflé - szedermártással

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Dátum 2018. Március 2.
Péntek 18:00
Szerda 18:00
Helyszín 1023 Budapest, Bécsi út 27. További kurzusok még itt...
  • időtartam: 3 óra
  • Létszám: 12 fő
  • Nehézség:

Árak 1 fő / alkalom = 14.990,-
2 fő / alkalom = 25.990,-

Ami még érdekelhet...

Francia Bisztró konyha2018-02-27 18:00