• Név
  • E-mail

Marseille Classique (ENG)

A valaha rosszhírű Marseille kulturális és kulináris reneszánszát éli napjainkban, és a városban egy sor izgalmas ételt fedezhetünk fel. A Földközi-tenger és Provence közelsége hatja át ezt a menüsort. Egy színpompás piros frissítő koktéllal kezdünk, ami az egész Côte d'Azur-ön nagyon népszerű. Egy hipp-hopp összeállítható krémesen lágy kecskesajtos salátával folytatjuk, majd tovább fokozzuk a helyzetet ropogós morzsával meghintett sült kagylóval – zárásnak pedig két további klasszikus: szuper omlóssá pácolt vörösboros marharagu, azaz Daube, és egy helyi creme brulée variáció.

Menü

  • Monaco Apero
  • Salade chevre chaud / Warm goatcheese salad
  • Moules farcies gratinées / Baked Stuffed Mussels
  • Daube Provencale / Braised beef with red wine, and vegetable stew
  • Creme brulée

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Dátum 2018. Március 26.
Hétfő 18:00

Ne maradj le...

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Jelentkezésedet rögzítettük. Értesítünk emailben, ha újra kiírtuk ezt a kurzust egy másik napra, vagy ha lemondás miatt felszabadul hely.
Helyszín 1023 Budapest, Bécsi út 27. További kurzusok még itt...
  • időtartam: 3 óra
  • Létszám: 10 fő
  • Nehézség:

Árak 1 fő / alkalom = 14.990,-
2 fő / alkalom = 25.990,-
 

Képek, hangulatok