• Név
  • E-mail

Különleges húskalandok

Három francia-olasz ihletésű különleges húsételt hoztunk erre kurzusra – olyan hozzávalókkal, amit Magyarországon ritkábban, vagy kevesebbet használunk. Hideg előételnek egy marsala borral készült pástétomot készítünk nyúlmájból finom ciabatta pirítóssal. Majd egy klasszikus franciás fogás jön: bárányborda, carré d'agneau, French rack”, először pirítjuk, majd befűszerezzük és omlósra sütjük szeletelt burgonyaágyon. Főételünk: borjúpofa vörös borban főzve - persze olasz köret: polenta dukál hozzá.

Menü

  • Marsalás nyúlmájpástétom
  • Bárányborda (French Rack) dijoni mustáros pácban, tepsis burgonyával
  • Brasato - vörösboros borjúpofa grillezett polentával

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Dátum 2018. Január 15.
Hétfő 18:00
Csütörtök 18:00
Helyszín 2091 Etyek, Öreghegy, Báthori dűlő További kurzusok még itt...
  • időtartam: 3 óra
  • Létszám: 12 fő
  • Nehézség:

Árak 1 fő / alkalom = 14.990,-
2 fő / alkalom = 25.990,-