• Név
  • E-mail

Koreai konyha

Ma este megismerkedünk pár tipikus koreai étellel - és meglátjuk a koreai ízek több fronton is közel állnak ahhoz a nomád ősi íz világhoz, ahonnan a magyar konyhát is eredeztetjük: intenzív húshasználat, pácolás és grillezés, mesteri savanyúságok, gazdag, sok betétes levesek. Ma terítéken egy tartalmas, tüzes leves, egy klasszikus, laktató a tányéron összerakott zöldség egytálétel, egy remek marhahús főétel koreai páccal és grillezéssel, illetve a legismertebb fogást, a kimchi salátát is megtanuljuk, végezetül az erőteljes ízeket hűsítő gyümölcs jégkrémmel zárjuk.

Menü

  • Kimchi chige leves tofuval és császárhússal
  • Bibimbap vegyes friss zöldségtál tojással és rizzsel
  • Bulgogi pácolt marha
  • Retek és uborka kimchi saláta
  • Patbingsu - jégkrém gyümölcsökkel

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Dátum 2018. Február 19.
Hétfő 18:00

Ne maradj le...

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Jelentkezésedet rögzítettük. Értesítünk emailben, ha újra kiírtuk ezt a kurzust egy másik napra, vagy ha lemondás miatt felszabadul hely.
Helyszín 1094 Budapest, Páva utca 13. További kurzusok még itt...
  • időtartam: 3 óra
  • Létszám: 10 fő
  • Nehézség:

Árak 1 fő / alkalom = 14.990,-
2 fő / alkalom = 24.990,-