• Név
  • E-mail

Késhasználat alapok

Mindenki vágott már zöldséget és húst is, akkor minek jöjjünk a kurzusra? Mert megtanuljuk és főleg begyakoroljuk hogyan lehet könnyebb, precízebb és nem utolsó sorban gyorsabb a vágási technikánk. Hogyan válasszunk kést, tartsuk karban? És hogyan élezzük vagy mosogassuk? Hogyan filézzünk, hártyázzunk, szeleteljünk húst sütéshez vagy carpaccióhoz? Hogyan készítsünk díszítéseket zöldségből? A sok anyagból persze majd főzünk is...

A Fiskars támogatásával minden résztvevő egy Fiskars szakácskést kap ajándékba!

Mi a menü? Amit a sok összevágott húsból és zöldségből összedobunk.

Menü

  • Thai zöldségleves rákkal
  • Lazac carpaccio, zöldségtoronnyal
  • Rántott filézett csirkecomb zöldségpürével

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Dátum 2018. Február 16.
Péntek 18:00

Ne maradj le...

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Jelentkezésedet rögzítettük. Értesítünk emailben, ha újra kiírtuk ezt a kurzust egy másik napra, vagy ha lemondás miatt felszabadul hely.
Helyszín 1023 Budapest, Bécsi út 27. További kurzusok még itt...
  • időtartam: 3 óra
  • Létszám: 10 fő
  • Nehézség:

Árak 1 fő / alkalom = 14.990,-
2 fő / alkalom = 24.990,-