• Név
  • E-mail

Kelet - Toszkán finomságok

Ezt a menüsort Frances Mayes: Napsütötte Toszkána c. könyvéből is ismert ódon Cortona városkájában sajátítottuk el. Toszkánában is szeretik a tradíciókat és nem változtatnak azon, ami már évtizedek óta bevált. Így ez a menüsor is tartalmazza a helyi klasszikusokat úgy mint a csirkemájas előételt, a gombás-csirkés ragus húsételt, és a "gnudit", azaz a "meztelen" spenótos ricottás galuskát paradicsom szószban. Végül egy nevével ellentétben nem angol levessel, hanem egy hideg olasz vaníliás desszerttel zárunk.

Menü

  • Crostini neri / Májas pirítos
  • Pollo in fricassea / Csirke fricassea vargányagombával
  • Gnudi - meztelen tészta, koktélparadicsom szósszal
  • Zuppa inglese / Toszkán krémdesszert cseresznyelikőrrel

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Dátum 2018. Április 9.
Hétfő 18:00
Kedd 18:00
Helyszín 1094 Budapest, Páva utca 13. További kurzusok még itt...
  • időtartam: 3 óra
  • Létszám: 10 fő
  • Nehézség:

Árak 1 fő / alkalom = 14.990,-
2 fő / alkalom = 25.990,-
 

Képek, hangulatok