• Név
  • E-mail

Hentesműhely - angolszász vágások és kedvenc húsételeink

A Hentes és Húsműhelyben szakértő hentes és szakács animátorainkkal körbejárjuk a témát: mára hentesek leszünk. Anatómia ismereteket tanulunk, elsajátítjuk a helyes vágástechnikákat. Megtudjuk a húsról honnan jön, hogy és mikor lehet használni, tisztítani, előkészíteni, pácolni, vágni, szárítani, lassan vagy hirtelen sütni. Persze a hasunk sem marad üres: remek recepteket főzünk/sütünk – sőt remek falatokat viszünk haza is készen vagy félkészen, pácoltan. A hús egyfajta reneszánszát éli az egész világon, ma angolszász vágásokat tanulunk és kiváló recepteket válogattunk hozzá.

Belinszky Barna hentes (foglalkozás első része) és Bartal Sándor szakács (második rész) lesznek a kalauzaink. Figyelem ez a foglalkozás 5 órás (!), és az ár tartalmazza az ebédet, az elviteles ételeket, korlátlan italfogyasztást és fejenként 3kg elvihető nyers húst otthoni felhasználásra.

Menü

  • Hasaalja és Császárhús chili jammel és sült zöldségekkel - Slow roast belly of pork, chili jam, roasted vegetables
  • Angol húsos pite - English Shepherd’s pie
  • Pork and bacon jambalaya - Cajun ragus rizs / Cajun ragou rice
  • Sertésszűz és karaj steak zöldborsmártással, steak burgonyával - pork fillet and steak chops with green pepper sauce and steak potatoes

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Jelezd, ha nem jó az időpont! Dátum 2018. Február 25.
Vasárnap 10:00
Helyszín 2091 Etyek, Öreghegy, Báthori dűlő További kurzusok még itt...
  • időtartam: 5 óra
  • Létszám: 10 fő
  • Nehézség:

Árak 1 fő / alkalom = 25.990,- 2 fő / alkalom = 47.990,-
(Figyelem! Voucheres fizetés esetén 1 főre 2 alkalmas voucher fedezi a kurzus díját.)

Jelentkezés / feltételek

Info

Ha 4-nél többen jönnétek, kérjetek
ajánlatot privát főzőkurzusra.

Hányan szeretnétek jönni?

1 2 3 4
Többen lennénk

Kapcsolattartó

+36
Kérjük, figyelmesen add meg az adataidat! Helyed csak akkor biztosított a kurzuson, ha a visszaigazolásunkat megkapod e-mailben! Ha a visszaigazolást nem kaptad meg, mindenképpen hívd ügyfélszolgálatunkat!

Személyesen

Ha személyesen óhajtod rendezni a részvételi díjat ezt napközben Bécsi úti Szakácskönyvboltunkban,
H-Cs 8-18 / P 8-16 teheted meg a jelentkezéstől számított 3 napon belül. Befizetésnél kérjük hivatkozz a befizetőazonosítódra, melyet jelentkezést követően e-mailben küldünk el.

PayPal

Legegyszerűbb fizetés ha kurzusaink díját azonnal paypal számlád segítségével egyenlíted ki. Egy klikk, és máris regisztráltál.

Bankkártya

A kurzusaink díját azonnal, bankkártyád segítségével is kiegyenlítheted. Az OTP Bank biztosítja a kártyaelfogadás lehetőségét, biztonságos, SSL protokollt használó kártyaelfogadó rendszere által.

Bankkártyás fizetéskor átirányítunk az OTP Bank fizetőoldalára, így a fizetés közvetlenül a Bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik.

Webshop hűségpont

Kérjük add meg megjegyzésben a webshopban használt felhasználó neved, és beváltani óhajtott pontjaid értékét. Részvételi díjad annyi forinttal csökken, amennyi pontot beváltasz. A fennmaradó értéket kérjük utald át az
OTP Bank 11711041-29918504
külföldről: HU13117110412991850400000000 számlaszámra.

Hivatkozz a befizető azonosítódra, melyet jelentkezést követően e-mailben küldünk el.

Átutalás

Előre átutalással kérjük teljesíteni a Chefparade Kft.
KH Bank 10401055-50526657-87521003
számra a jelentkezéstől számított 3 napon belül.
Hivatkozz a befizető azonosítódra, melyet jelentkezést követően e-mailben küldünk el.

Voucher

Ha rendelkezel már Chefparade voucherrel, melyet korábban vettél, vagy ajándékba kaptad, akkor kérjük írd ide a vonalkód számát, amely a hátoldalán szerepel.

Feldobox

feldobox Ha Feldobox élményutalvánnyal rendelkezel, kérlek írd ide a számát illetve, hozd majd magaddal a kurzusra Fontos! a kurzus dátuma meg kell, hogy előzze az utalvány lejárat dátumát ellenkező esetben nem tudjuk elfogadni.
Végösszeg: 25990 HUF

Megjegyzés

Ha további kérdésed van, hívd munkatársunkat a 061 210-6042 számon vagy,
írj e-mailt az info@chefparade.hu címre!