• Név
  • E-mail

Halimádó - skandináv különkiadás

Séfünk egyenesen Svédországból hozta el edvenc halas receptjeit – ezzel egyúttal szeretnénk megerősíteni, hogy van élet a svéd konyhában a húsgolyókon túl. Friss halakkal dolgozunk - egy remek ráksalátával kezdünk, majd egy nagyon gazdag ízű halleves többféle halból, zárásnak pedig lassú tűzőn sütünk/párolunk lazacot életünk legklasszabb burgonya- és lilahagyma salátájával párosítva. Levezetésnek meglepetés desszert lesz, természetesen svéd csavarral…

Menü

  • Skagerrak räka / Skagerraki ráksaláta
  • Annemors fisksoppa / Friss halleves sáfránnyal
  • Inkokt lax / Zöldségágyon párolt lazac, burgonyasalátával és ecetes lilahagymával
  • és meglepetés desszert!

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Dátum 2018. Március 3.
Szombat 10:00
Vasárnap 10:00
Helyszín 1023 Budapest, Bécsi út 27. További kurzusok még itt...
  • időtartam: 3 óra
  • Létszám: 12 fő
  • Nehézség:

Árak 1 fő / alkalom = 14.990,-
2 fő / alkalom = 25.990,-