• Név
  • E-mail

Főzzünk karamellel!

Micsoda? Karemellel főzni? Igen! Lehet édes, lehet sós, kiválóan kiemeli a főételek ízét. Ezen a kurzuson nemcsak az édesszájú ínyencekre vár különleges élmény. Ha te is úgy hitted eddig, hogy karamellizálni csak cukorból lehet, akkor gyere el, mert séfünk megmutatja, hogy a zöldségek és a húsok saját cukortartalmát hogyan tudod mesterien a javadra fordítani. Majd meglátod, hogy a zöldségekben lévő szénhidrát hő hatására nem édes lesz, hanem kellemes "földízű". Előételtől a desszertig olyan technikát sajátíthatsz el, amellyel otthon is könnyedén varázsolhatsz elő új ízeket a megszokott alapanyagokból. 

Menü

  • Grillezett camambert sajt, sós karamell szósz
  • Karamellizált hagyma, tört édesburgonya, grillezett bajor kolbász, sűrű, sötét jus-vel
  • Pirított tengeri halfilé, glazírozott téli zöldségek
  • Grillázs töretbe forgatott túrógombóc

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Dátum 2018. Március 4.
Vasárnap 10:00
Szombat 16:00
Helyszín 1023 Budapest, Bécsi út 27. További kurzusok még itt...
  • időtartam: 3 óra
  • Létszám: 10 fő
  • Nehézség:

Árak 1 fő / alkalom = 14.990,-
2 fő / alkalom = 25.990,-