• Név
  • E-mail

Fish and Seafood (ENG)

Ha eddig féltünk a tengeri herkentyűktől, nem ismertük pontosan őket, csak étteremben ettük, nem tudtuk beszerezni és főleg nem elkészteni őket, akkor most itt az ideje szembenézni a tengerrel. Ma lesz saját levében főtt kagyló (a kinyílt vagy a nem kinyílt épp a jó, nem lesz gumiállagú?), sült rák (milyen rákot és milyen technikával süsünk?), tintahal (megnézzük hol a tintája és mire tudjuk felhasználni), sóágyon sütünk tengeri halat egészben - klasszik éttermi, és egy risotto is lesz vegyes tengeri.

You usually have seafood at restaurants only? You have fears of getting the ingredients? Now it’s time to face making seafood and get away with your fears. Tonight we cook mussels in its own juice and stock, we grill prawns and squid, bake fish in a salty bed and teach you how to make perfect seafood risotto.

Menü

  • Salt crusted seabass - Tengeri sügér sóágyon
  • Calamari - Mediterrán sült tintahal
  • Mussels in wine - Fehérboros kagyló
  • Risotto di Napoli - Risotto a tenger gyümölcseicseivel
  • Piri-piri prawns - Fűszeres sült rák

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Dátum 2018. Január 3.
Szerda 18:00

Ne maradj le...

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Jelentkezésedet rögzítettük. Értesítünk emailben, ha újra kiírtuk ezt a kurzust egy másik napra, vagy ha lemondás miatt felszabadul hely.
Helyszín 1023 Budapest, Bécsi út 27. További kurzusok még itt...
  • időtartam: 3 óra
  • Létszám: 10 fő
  • Nehézség:

Árak 1 fő / alkalom = 14.990,-
2 fő / alkalom = 24.990,-