• Név
  • E-mail

Élet a csirkén túl

Ideje túllépnünk a szokásos csirkén és felfedeznünk a baromfiudvar egyéb ízletes madarait! Ha eddig óvakodtál a kacsától és libától, mert nem tudtad, hogyan őrizheted meg húsuk omlósságát, most itt a lehetőség, hogy megtanulj három fantasztikus receptet belőlük, amelyekkel garantált a siker. Ezen a kurzuson eloszlatjuk a csodás rozé kacsamellet övező rejtélyt, készítünk egy szaftos libamellragut maceszgombóccal, valamint lehull a lepel a tökéletesen porhanyós mézes kacsacomb titkáról is.

Menü

  • Kacsa steak, hagymalekvár
  • Mustáros libamellragu, maceszgombóc
  • Mézes kacsacomb, tócsni, sütőtökkrém

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Dátum 2018. Január 14.
Vasárnap 10:00
Kedd 18:00
Helyszín 1023 Budapest, Bécsi út 27. További kurzusok még itt...
  • időtartam: 3 óra
  • Létszám: 12 fő
  • Nehézség:

Árak 1 fő / alkalom = 14.990,-
2 fő / alkalom = 25.990,-
 

Képek, hangulatok