• Név
  • E-mail

Dim Sum és Dumpling - ázsiai töltött tészták

Az ázsiaiak mini derelyéje vagy maxi tortellinije, a dumpling valódi csemege, melynek Dél-Kelet és Kelet-Ázsia szerte megvannak az egyes országokra, régiókra jellemző változatai.

Változatos töltelékeik és elkészítési módjuk miatt (főtt, párolt, serpenyőben pirított vagy olajban sütött) fogyaszthatjuk őket előételként vagy főételként is. Ma este alaposan körbejárjuk a témát: átnézzük a különböző tájak sajátosságait, megnézzük mit lehet készen kapni, de frissen is gyúrunk tésztát, bambuszedényben gőzölünk, olajban sütünk, mártogatókat és leveseket állítunk be, és szót ejtünk az étkezési etikettről is. És persze finom ázsiai teát szürcsölhetünk az ételek mellé.

Menü

  • Rákkal és darált hússal töltött kínai shu mai szójaszósz mártogatóval
  • Koreai mandu leves
  • Kantoni párolt és sült wonton batyuk édes chili mártogatóval
  • Párolt bao sertéshússal
  • Mochi édes babpürével

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Dátum 2018. Február 8.
Csütörtök 18:00
Csütörtök 18:00
Helyszín 1094 Budapest, Páva utca 13. További kurzusok még itt...
  • időtartam: 3 óra
  • Létszám: 10 fő
  • Nehézség:

Árak 1 fő / alkalom = 14.990,-
2 fő / alkalom = 25.990,-