• Név
  • E-mail

Csirke felsőfokon

A csirke az egyik legnépszerűbb húsfajta Magyarországon, de talán az egész világon is. Ma különleges, menő, technikás recepteket hozunk: nemcsak a csirke (elő)készítésre, hanem hozzájuk kapcsolódó köretet és kiegészítő köretek tekintetében is. Sőt desszertben is. Egy igazi „kápráztasd el barátaidat” menü – kalauzunk Kiss Kálmi barátunk, aki egy népszerű rotisserie-ban volt vezető és kreatív séf.

Menü

  • Csirkemáj pástétom, portói zselé, pácolt hagyma
  • Egészben sült csirkefilé, vele sült zöldségek, paradicsom lekvár
  • Madártej puding, sós karamella krém

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Dátum 2018. Január 11.
Csütörtök 18:00

Ne maradj le...

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Jelentkezésedet rögzítettük. Értesítünk emailben, ha újra kiírtuk ezt a kurzust egy másik napra, vagy ha lemondás miatt felszabadul hely.
Helyszín 1023 Budapest, Bécsi út 27. További kurzusok még itt...
  • időtartam: 3 óra
  • Létszám: 12 fő
  • Nehézség:

Árak 1 fő / alkalom = 14.990,-
2 fő / alkalom = 24.990,-