• Név
  • E-mail

Cook the perfect steak! (ENG)

A mai órán megtanuljuk hogyan készítsünk elő és hogyan készítsünk el egy minőségi marhahúst, legyen az akár bélszín akár hátszín. Hagyományosan fűszeres vajban vagy krémes borsmártásban egyaránt ízleni fog, illetve kiderül, hogy nem is gondolnánk mennyire egyszerűen elkészíthető.

In this class you will be taught how to prepare and cook a selected cut of beef to perfection. Whether it be a Sirloin or Fillet steak with a traditional herb butter or a creamy peppercorn sauce we are sure you will be amazed at how easy and enjoyable it can be!

Menü

  • Sirloin steak with Café de Paris butter
  • Fillet steak with a green peppercorn sauce
  • French Tartare
  • Spicy beef strips with bistro style salad
  • + Hand cut chips

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Dátum 2018. Március 19.
Hétfő 18:00
Hétfő 18:00
Helyszín 1023 Budapest, Bécsi út 27. További kurzusok még itt...
  • időtartam: 3 óra
  • Létszám: 12 fő
  • Nehézség:

Árak 1 fő / alkalom = 14.990,-
2 fő / alkalom = 25.990,-